10 Ağustos 2009 Pazartesi

Süper Lig'de İlk Hafta

Süper Lig Beşiktaş-Belediye maçıyla başladı."Antreman maçı" gibi geçen maçta skor adil oldu.Beşiktaş bu sene şampiyonluk yarışınından uzak kalır bence.Mustafa Denizli'nin ikinci sezon sendromu yine başladı.Takımı Holosko'nun üzerine kurmak gerekirken , Holosko'nun takımda daha banko oynayamamasını bir türlü anlayamıyorum.Hele ki Serdar Kurtuluş'u satmak...Anlamsız.

Cumartesi günü Diyarbakır-Amkaragücü maçı zevkli bir maç oldu.Diyarbakır taraftarı , Bursa ve ya Eskişehir taraftarı gibi değilmiş.Tribünlerde büyük boşluklar gördük.Ceyhun Eriş iki tane inanılmaz gol attı.İlginç bir adam Ceyhun.Ama maç 2-2 bitti.Diyarbakır'da yeni bir takım.Ligde kalma mücadelesi verirler.

Antalya deplasmanındaki Ankara son dakikada Murat Tosun ile üç puanı yakaladı.Ankara iyi takım , sezonu iyi yerlerde bitirebilirler.Murat Tosun da milli takımda düşünülmesi gereken oyunculardan biri.Özellikle forvette sıkıntı çeken milli takıma iyi bir alternatif oluşturabilir.

Günün en önemli maçında Trabzon Sivas'ı sahadan sildi.Sivas'ın kıçı çok kalkmıştı.Aslan Sivas , Kaplan Sivas.Patladılar sonunda.Takım makım degil Sivas.Ama Kamanan iyi topçu.Trabzon'a gelecek olursak , iyi takım iyi ortasaha...Umut'tan kurtulması lazım ama bence.Çok basit bir oyuncu.Gol noktalarında çok etkisiz.Bence Batuhan onları şampiyon bile yapabilir.Kovalasınlar Batugol'ü.Ceyhun'a benden bir lakap "bomberman".Ne dersiniz çok mu antipatik oldu?Selçuk için de "Türk Lampard" diyorum ben.Oyunu iki yönlü oynayan falan filan.Sıkıldım artık bu tabirden de herkes kullanır oldu.Alanzinho , irlandalı ayakkabı cinleri gibi.

Pazar günü Antep-Galatasaray maçıyla başladı.Kısaca Arda Turan maçı aldı diyebiliriz.O Souza yok mu O Souza ne adammış be abi.Antep'in Brezilyalıları Bobo ve Nobre'den iyidir.Baros'taki top kontrol problemini anlamıyorum.Adam tüm dünya liglerinde top oynadı bir topu hala kontrol edemiyor.

Gençlerbirliği-Kayseri ve Manisa-Eskişehir maçları için ayrı şeyler söylemeyeceğim.Tek söylemek istediğim Mustafa Pektemek gibi bir yeteneğin aptal bir Alman yüzünden 72. dakikaya kadar kulübede beklemesi.Yazık.Mustafa Pektemek bu ligin en çalışkan en yetenekli genci.

Bursa-Kasımpaşa maçı çok zevkli bir maç olmuş.Ivankov'un büyük hatasında yenilen golden sonra şimşek gibi üstüne çökmüş rakibinin Bursa.Sercan'ın ayağından gelen ikinci gol çok güzel.Volkan Şen-Sercan Yıldırım ikinci bir Mehmet Topuz-Gökhan Ünal vakası olabilir.Volkan Şen hiç sevmediğim küçük futbolcu tipine birebir uysa da bu adama sempatim oluştu.

Hoşçakal okuyucu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder