22 Mayıs 2009 Cuma

Anket Sonucu


Fransa'da heryıl geleneksel olarak verilen "Le meilleur espoir" adlı ödülden esinlenerek başlattığımız "Türkiye'de yılın genç futbolcusu" ödülünü Bursasporlu explosive striker Sercan Yıldırım yüzde 36lık oyla kazandı.Gerçekten iyi bir sezon geçiren Sercan bugün Aziz Yıldırım'ın sözlerinden anladığım kadarıyla Fenerbahçe'ye gidecek.Her ne kadar önceki örneklere bakıp , onun için yanlış bir tercih olacağını düşünüyor olsak bile , belki de kendini gelecek sezon ki "Yeni Fenerbahçe"'de daha çok gösterme fırsatı bulacak.

Ben ise oyumu Mustafa Pektemek'e vermiştim açıkçası...Şimdi Sercan'ın başarısını gölgelemek istemiyorum onun için ayrı bir yazı yazmam gerekecek sanırım.Batuhan Karadeniz de sene içerisinde istikrarlı bir performans göstermediği için altısekiz ekibi olarak adaylar arasına girmesinin diğer adaylara haksızlık olacağını düşündüğümüzden dolayı BatuGol'ü anketmizden mahrum bıraktık...

Sercan Yıldırım %37
Arda Turan %28
Mustafa Pektemek %11
Eren Güngör % 17
Özer Hurmacı %5

1 yorum:

  1. golcü şansı var ancak ikinci forvet tipi bir oyuncu olduğundan dezavantajlı olduğunu düşünüyorum. nitekim 4-3-3 veya 4-2-3-1 tarzı sistemlerde kanatlarda oynaması pek mümkün görünmüyor şimdilik.

    YanıtlaSil